Skip to content

Ciabatta

A ciabatta egy olasz alternatíva a francia baguette-re. Megfelelő választás paninik elkészítésére is.

Összetevők: búzakenyérliszt, víz, kovász [búzakenyérliszt, víz], olívaolaj, étkezési só.

Allergének: búza

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben
Energia912 kJ /216 kcal
Zsír3,5  g
- amelyből telített zsírsavak0,7  g
Szénhidrát39,5  g
- amelyből cukrok0,1  g
Rost2,0 g
Fehérje5,6  g
1,1 g

A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.

Készresütött, fagyasztott termék.

Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap

Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 30-35 perc alatt szobahőmérsékleten, vagy süsse át zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 4 percig.

Category: