Céklás kenyér
A céklás kenyér nem csak színes, hanem nagyon egészséges is. A kíváló minőségű BIO céklalé hozzáadásával nagyszerű ízzel, és tápanyagokkal egészítjük ki a mennyei pékárut.
Összetevők: búzakenyérliszt, céklalé 43,5 %, kovász [búzakenyérliszt, víz], víz, só.
Allergének: búza
| Átlagos tápérték adatok 100 g termékben | |
| Energia | 1091 kJ / 257 kcal |
| Zsír | 0,7 g |
| - amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
| Szénhidrát | 53,7 g |
| - amelyből cukrok | 4,4 g |
| Rost | 3,1 g |
| Fehérje | 7,5 g |
| Só | 1,48 g |
A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.
Készresütött, fagyasztott termék.
Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap
Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 3-4 óra alatt szobahőmérsékleten és süsse át 5 percig, vagy süsse át zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 30 percig.




