Ciabatta
A ciabatta egy olasz alternatíva a francia baguette-re. Megfelelő választás paninik elkészítésére is.
Összetevők: búzakenyérliszt, víz, kovász [búzakenyérliszt, víz], olívaolaj, étkezési só.
Allergének: búza
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben | |
Energia | 912 kJ /216 kcal |
Zsír | 3,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,7 g |
Szénhidrát | 39,5 g |
- amelyből cukrok | 0,1 g |
Rost | 2,0 g |
Fehérje | 5,6 g |
Só | 1,1 g |
A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.
Készresütött, fagyasztott termék.
Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap
Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 30-35 perc alatt szobahőmérsékleten, vagy süsse át zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 4 percig.