Kakaós csiga
A kakaós csiga azon termékek egyike, ami minden pékségben megtalálható, azonban nálunk házi recept alapján készül. A péksütemény puha, omlós tészta és kakaós töltelék mesteri kiegyensúlyozottsága.
Összetevők: búzafinomliszt, cukor, vaj, zsírszegény kakaópor 8,4 %, tejcsokoládé cseppek [cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, aroma] víz, tojás, élesztő, só.
Allergének: búza, vaj, tej, tejpor, szója, tojás
| Átlagos tápérték adatok 100 g termékben | |
| Energia | 1961 kJ/467 kCal |
| Zsír | 17,0 g |
| - amelyből telített zsírsavak | 11,5 g |
| Szénhidrát | 68,3 g |
| - amelyből cukrok | 38,1 g |
| Rost | 4,4 g |
| Fehérje | 8,0 g |
| Só | 0,53 g |
A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.
Készresütött, fagyasztott termék.
Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap
Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 30-35 perc alatt szobahőmérsékleten, vagy süsse át zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 5 percig.




