Skip to content

Kakaós csiga

A kakaós csiga azon termékek egyike, ami minden pékségben megtalálható, azonban nálunk házi recept alapján készül. A péksütemény puha, omlós tészta és kakaós töltelék mesteri kiegyensúlyozottsága.

Összetevők: búzafinomliszt, cukor, vaj, zsírszegény kakaópor 8,4 %, tejcsokoládé cseppek [cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, aroma] víz, tojás, élesztő, só. 

Allergének: búza, vaj, tej, tejpor, szója, tojás

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben
Energia1961 kJ/467 kCal
Zsír17,0 g
- amelyből telített zsírsavak11,5 g
Szénhidrát68,3 g
- amelyből cukrok38,1 g
Rost4,4 g
Fehérje8,0 g
0,53 g

A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.

Készresütött, fagyasztott termék.

Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap

Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 30-35 perc alatt szobahőmérsékleten, vagy süsse át zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 5 percig.

Category: