Skip to content

Rozsos kenyér

Rozsos kenyerünk elkészítéséhez teljes kiőrlésű rozslisztet, és rozskovászt használunk.

Összetevők: teljes kiőrlésű rozsliszt, víz, rozskovász [teljes kiőrlésű rozsliszt, víz], só.

Allergének: rozs

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben
Energia883kJ / 209 kcal
Zsír1,1  g
- amelyből telített zsírsavak0,2 g
Szénhidrát40,8 g
- amelyből cukrok0,1 g
Rost6,2 g
Fehérje5,8 g
1,3 g

A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.

Készresütött, fagyasztott termék.

Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap

Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 3-4 óra alatt szobahőmérsékleten és süsse át 5 percig, vagy süsse át  zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 50 (1kg) vagy 30 (0,5kg)percig.

Kategória: