Völgy kenyér
Pékségünk egyedi kenyere, vadkovásszal készül. 20 órán keresztül , 5 °C-os hűtőben kelesztjük.
Összetevők: búzakenyérliszt, víz, kovász [búzakenyérliszt, víz], só.
Allergének: búza
| Átlagos tápérték adatok 100 g termékben | |
| Energia | 988 kJ / 233 kcal |
| Zsír | 0,7 g |
| - amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
| Szénhidrát | 48,5 g |
| - amelyből cukrok | 0,1 g |
| Rost | 2,5 g |
| Fehérje | 6,9 g |
| Só | 1,35 g |
A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.
Készresütött, fagyasztott termék.
Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap
Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 3-4 óra alatt szobahőmérsékleten és süsse át 5 percig, vagy süsse át zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 50 (1kg) vagy 30 (0,5kg) percig.




