Kakaós kalács
A reggelik elengedhetetlen finomsága kakaós tésztával, ami a húsvéti asztalon is megállja helyét.
Összetevők: búzafinomliszt, víz, félzsíros tej, cukor, vaj, tojás, élesztő, zsírszegény kakaópor 2 %, vaníliás cukor [cukor, kristály vanillin], só.
Allergének: búza, tej, vaj, tojás
| Átlagos tápérték adatok 100 g termékben | |
| Energia | 1411 kJ / 335 kcal |
| Zsír | 8,0 g |
| - amelyből telített zsírsavak | 5,0 g |
| Szénhidrát | 54 g |
| - amelyből cukrok | 10,2 g |
| Rost | 3,4 g |
| Fehérje | 10 g |
| Só | 0,73 g |
A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.
Készresütött, fagyasztott termék.
Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap
Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 3-4 óra alatt szobahőmérsékleten, vagy süsse át zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 25 percig.




