Skip to content

Kakaós kalács

A reggelik elengedhetetlen finomsága kakaós tésztával, ami a húsvéti asztalon is megállja helyét.

Összetevők: búzafinomliszt, víz, félzsíros tej, cukor, vaj, tojás, élesztő, zsírszegény kakaópor 2 %, vaníliás cukor [cukor, kristály vanillin], só.

Allergének: búza, tej, vaj, tojás

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben
Energia1411 kJ / 335 kcal
Zsír8,0 g
- amelyből telített zsírsavak5,0 g
Szénhidrát54 g
- amelyből cukrok10,2 g
Rost3,4 g
Fehérje10 g
0,73 g

A termék olyan üzemben készül, ahol glutént, tojást, tejet, dióféléket (dió, mogyoró, pekándió) és szezámmagot használnak fel.

Készresütött, fagyasztott termék.

Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap

Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 3-4 óra alatt szobahőmérsékleten, vagy süsse át zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 25 percig.

Category: